Från Uppsala till Stockholm via Sigtuna

Söndag 23 augusti är det dags för den populära ”Uppsalaresan”.Följ med på en fullständigt unik ångbåtsresa och känn historiens vingslag!

Resan startar med den spektakulära vändningen av Blidösund inne i Uppsala och fortsätter sedan nerför Upplands svar på Mississippi; Fyrisån. Uppehåll i Sveriges minsta och äldsta stad Sigtuna, där det finns möjlighet att följa med på en guidad tur.image

Vidare genom det trånga Almare-Stäket och förbi Kallhäll där det blir ett kortare uppehåll vid Görvälns slott. Sedan fortsätter resan förbi Hässelby, Nockeby och genom Årstaviken till Hammarbyslussen där Blidösund slussar ut i Saltsjön för att sedan avsluta turen vid Skeppsbron nedanför Stockholms Slott.
Under resan kommer det att finnas guidning.

Avgången från Uppsala är kl 11.00 och är anpassad efter tåg från Stockholm.

Uppgifter om tider och biljettpriser hittas via denna länk http://www.blidosundsbolaget.se/lustturer/#/fran-uppsala-till-stockholm-via-sigtuna

Varmt välkomna ombord!