Bli medlem/Rabatter

Genom att bli medlem i Föreningen s/s Blidösund bidrar man till att bevara unika s/s Blidösund, skärgårdens sista koleldade ångbåt.
Som medlem har man också vissa rabatter på fartygets resor (se nedan!). För att kunna utnyttja dessa krävs det en rabattkod som anges i samband med bokningen/köpet av resan.

Det är lätt och smidigt att bli medlem:
Swisha beloppet till 123 197 8535 eller betala in till plusgiro 85 37 96-1 
I båda fallen är det mycket viktigt att du talar om namn, fullständig adress samt gärna också mailadress.

Våra olika typer av medlemskap:

Ordinarie medlemskap – 200 kr/år
I medlemskapet ingår medlemsskrift och medlemsresa.
Ordinarie medlemmar har också 50 % rabatt på samtliga resor under sommarsäsongen, exklusive musikturerna. Rabatten gäller enbart själva båtbiljetten och inte för eventuella tillägg som görs vid bokning/biljettköp. Rabatten gäller en biljett per medlem och resa. En medlem får även ta med sig två barn, under 12 år, fritt per rabattberättigad resa.

Rabattkod att ange vid bokning: 50MEDLEM. Biljetter bokas via rederiets webbplats, www.blidosundsbolaget.se, eller så köps de i baren på fördäck.

Glöm ej att ta med ditt medlemskortet när du åker med s/s Blidösund. Det måste kunna uppvisas för besättningen för att styrka rätten till rabatt.

Förmånsmedlemskap – 400 kr/år
I medlemskapet ingår medlemsskrift och medlemsresa samt Blidösundsnålen att fästa på t.ex. jack- eller kavajslaget.

Förmånsmedlemmar har också 100 % rabatt på samtliga resor under sommarsäsongen, exklusive musikturerna. Rabatten gäller enbart själva båtbiljetten och inte för eventuella tillägg som görs vid bokning/biljettköp. Rabatten gäller en biljett per medlem och resa. En medlem får även ta med sig två barn, under 12 år, fritt per rabattberättigad resa.

Rabattkod att ange vid bokning: 100MEDLEM. Biljetter bokas via rederiets webbplats, www.blidosundsbolaget.se, eller så köps de i baren på fördäck.

Glöm ej att ta med ditt medlemskortet när du åker med s/s Blidösund. Det måste kunna uppvisas för besättningen för att styrka rätten till rabatt. 
Andra förmåner kan komma att tillkomma.

Sponsormedlemskap – 1000 kr/år eller mer
Detta är något för den som verkligen vill göra något extra för fartyget. I medlemskapet ingår samma förmåner som i förmånsmedlemskapet. Utöver nålen får sponsormedlemmen också en dekal att klistra på t.ex. bilen. Andra förmåner kan komma att tillkomma.

Angående bokning av biljetter:
Om du är osäker så hör av dig till  kontoret@blidosundsbolaget.se