Bli medlem/Rabatter

Genom att bli medlem i Föreningen s/s Blidösund bidrar man till att bevara unika s/s Blidösund, skärgårdens sista koleldade ångbåt.
Som medlem har man också vissa rabatter på fartygets resor (se nedan!). För att kunna utnyttja dessa krävs det en rabattkod som anges i samband med bokningen av resan.

Det är lätt och smidigt att bli medlem:
Swisha beloppet till 123 197 8535 eller betala in till plusgiro 85 37 96-1, i båda fallen är det mycket viktigt att du talar om namn, fullständig adress samt gärna också mailadress.

Våra olika typer av medlemskap:

Ordinarie medlemskap – 200 kr/år

I medlemskapet ingår medlemsskrift och medlemsresa.
Alla medlemmar har också 40 % rabatt på däcksbiljett på de reguljära turerna Stockholm-Norrsund-Norrtälje fredagar och Norrsund-Stockholm söndagar under sommaren. Varje medlem får även ta med två barn, enligt Blidösundsbolagets reducerade taxa, fritt.
Rabattkod: ”BlidoFuru2023”

Alla medlemmar har också 100 kr rabatt på julbordskryssningarna: 14:00 på vardagar och 12:00 på lördagar och söndagar.
Rabattkod: ”medlemjul”

Glöm ej att ta med medlemskortet när du åker med s/s Blidösund.

Förmånsmedlemskap  – 400 kr/år

I medlemskapet ingår medlemsskrift och medlemsresa. Under sommaren 2023 erbjuds medlemmen:

 1. En fri söndagsrundtur med s/s Blidösund till Norröra (gäller endast på s/s Blidösund, ej på anslutande snabbåt från Stockholm som går under Waxholmsbolagets regi).
  Rabattkod: ”BlidoNorr2023”
  Glöm ej att ta med medlemskortet när du åker med s/s Blidösund.
 2. 20 % rabatt på alla Blidösunds Lives musikkryssningar musikkryssningar, alla biljettkategorier men inte dryckespaketen.  I denna kategori ingår alltså mat men ej dryck.
  Rabattkod: 
  BlidoMusik2023”
  Bokas via Blidösundsbolaget hemsida: www.blidosundsbolaget.se
 3. 40 % rabatt på däcksbiljett på de reguljära turerna Stockholm – Blidösundet – Norrtälje fredagar och Norrtälje – Furusund – Stockholm söndagar under sommaren. Varje medlem får även ta med två barn, enligt Blidösundsbolagets reducerade taxa, kostnadsfritt.
  Rabattkod: ”BlidoFuru2023”
  Glöm ej att ta med medlemskortet när du åker med s/s Blidösund.
 4. Julseglationen.
  100 kr rabatt på dagskryssningarna: 14:00 på vardagar och 12:00 på lördagar och söndagar.
  Rabattkod: ”medlemjul”
  Bokas via Blidösundsbolaget hemsida: www.blidosundsbolaget.se

  Förmånsmedlemmar får också Blidösunds-nålen att fästa på t. ex. jack- eller kavajslaget.
  Andra förmåner kan tillkomma.

Sponsormedlemskap – 1000 kr eller mer

Detta är något för den som känner att han/hon verkligen vill göra något för fartyget. I medlemskapet ingår samma förmåner som i förmånsmedlemskapet. Utöver nålen får sponsormedlemmen också en dekal att klistra på t.ex. bilen.

 

Angående bokning av biljetter:

Om tex en bokning är med flera medlemmar, eller en bokning har blandat med de som inte är medlemmar och är medlemmar – så är det inga problem att boka det online på rederiets hemsida: man lägger in rabattkoden per biljett / person. Besättningen ombord kontrollerar att medlemmarna har sina medlemskort när de stiger ombord och har rätt till rabatten. Är man över 6 personer som vill göra en bokning så hör man av sig till

 kontoret@blidosundsbolaget.se